Bloc biblioteca del CEJFE » #cejfenegre: I concurs de microrelats negres de la Biblioteca del CEJFE


  • 09:42
  • 2

#cejfenegre: I concurs de microrelats negres de la Biblioteca del CEJFE

La Biblioteca del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada engega #cejfenegre un concurs de microrelats negres amb l’objectiu de difondre la literatura a través de noves formes de comunicació digital.

BASES
1. Els participants han de ser majors de 18 anys i han de publicar el microrelat des del seu compte de Twitter o Facebook.

2. Els microrelats han d’estar escrits en català. En el cas de Twitter, han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters i han d’incloure l’etiqueta #cejfenegre. Per als participants que ho facin des de Facebook, caldrà que ajustin el text a 420 caràcters i l’han de penjar al mur de la pàgina de la Biblioteca del CEJFE: facebook.com/cejfe.biblioteca, també amb l’etiqueta #cejfenegre.

3. Els microrelats han de ser obres originals i inèdites i es podran presentar des del 19 de març fins al 15 d’abril de 2012.

4. Es podran enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte.

5. D’entre els participants, hi haurà 2 relats guanyadors, un escollit pels lectors i un altre pel jurat. Cadascun guanyarà un lot de llibres de gènere negre i policíac, donatiu de les llibreries col·laboradores, que es lliurarà el dia 24 d’abril, al final de la Tertúlia literària crim i relat que tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics.

6. El jurat estarà format per l’escriptor de novel·la negra Agustí Vehí, pels membres de la II Taula rodona crim i relat  i per la responsable de la Biblioteca del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

7. El veredicte es donarà a conèixer el dia 24 d’abril, a les 18.45 h, al final de la Tertúlia literària.

8. Els organitzadors es reserven el dret de fer difusió dels microrelats concursants en altres mitjans amb la llicència Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0)
9. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Votacions

Els relats de Twitter es podran votar deixant un comentari en aquest mateix post.

Als relats de Facebook caldrà clicar l’opció “M’agrada” al relat publicat al mur de la pàgina de la Biblioteca del CEJFE.


2 comentaris en aquest article

Deixa un comentari