Expliquem el futur » El Servei Català de Trànsit a Twitter


  • 13:07
  • 0

El Servei Català de Trànsit a Twitter

El passat 27 de desembre de 2011 el Servei Català de Trànsit (SCT) va posar en funcionament el perfil @transit, amb l’objectiu d’oferir als ciutadans un servei informatiu cada vegada més complet i eficient.

En aquest perfil genèric ofereix actualitat i informació de l’SCT, com campanyes, accions de conscienciació, notes i dossiers de premsa. A @transit, també s’hi difonen informacions detallades de les incidències viàries més destacades que tenen lloc a les carreteres i autopistes catalanes (vehicles implicats, víctimes, vies alternatives, durada de la incidència).

A més, el Twitter de l’SCT publica informació de l’estat del trànsit dels 34 eixos viaris més importants de Catalunya mitjançant 34 perfils específics més. Els usuaris es poden subscriure per informar-se al moment de les retencions i incidències que es produeixen a la carretera que els interessa.

D’aquesta manera, aquests 35 perfils permeten a l’SCT, a través del Twitter facilitar informació d’interès general i a la vegada personalitzada i a la carta, satisfent l’interès de l’usuari en les incidències viàries segmentades per vies.

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

*