gencat blog » Premi FAD a Marta Continente per la seva trajectòria en els serveis d’atenció ciutadana


 • 13:15
 • 14

Premi FAD a Marta Continente per la seva trajectòria en els serveis d’atenció ciutadana

Lliurament d'una Medalla del FAD 2010 a Marta Continente

Continente rep la Medalla FAD 2010

Foment de les Arts i del Disseny (FAD) va lliurar dijous una Medalla del FAD 2010 a la directora general d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, Marta Continente, que premia el treball per a l’excel·lència en els serveis de l’Administració catalana a la ciutadania.

En el seu discurs d’agraïment, Marta Continente va assegurar que el premi és un “reconeixement col·lectiu” a l’esforç dels “treballadors públics, professionals i empreses” per al treball en xarxa adreçat a la ciutadania des de l’Administració pública catalana. Continente va destacar “la passió i la professionalitat” amb què es treballa per aconseguir uns serveis públics “d’excel·lència”.

View in english

14 comentaris en aquest article

 1. Núria Vives ha respost el 23 abr 2010 a les 13:36

  Felicitats per la medalla, és un premi que us mereixeu. Com molt bé diu el post, la passió és un factor important perquè rutllin els projectes, però perquè els serveis, a més de funcionar bé, excel·leixin, calen més coses i aquest premi és el reconeixement a les coses ben fetes.

  Enhorabona, Marta, i enhorabona a tot l’equip d’Atenció Ciutadana!

 2. Albert Sierra ha respost el 23 abr 2010 a les 22:29

  Moltes felicitats a la Marta i a tota la gent que ha sabut aplegar al seu voltant. Sempre heu impulsat la innovació i la voluntat de servei, i això al final obté els seus fruïts!

  Una abraçada a tots!

 3. Genís Roca ha respost el 23 abr 2010 a les 22:32

  Just reconeixement a un munt d’anys d’empenta i energia. Els equips de la Marta sempre s’han caracteritzat no solament per ser eficaços i resolutius, sinó sobretot per saber compaginar els resultats amb l’exploració sistemàtica de noves maneres de fer. Algú que des d’un càrrec públic assumeix les seves responsabilitats, pren decisions valentes, millora resultats als serveis i aplica constants innovacions, disruptives si cal, és algú que no només mereix un premi. Mereix també la nostra complicitat i suport.

  Tant de bo hi haguessin més equips així, tant a la pública com a la privada.

 4. Ricard Espelt ha respost el 24 abr 2010 a les 7:12

  És difícil superar els motius de felicitació que dóna el Genís Roca. Com que els publica en Creative Commons ;-) me’ls faig meus també!

  Moltes felicitats Marta i la resta d’equip.

 5. Francesca Cañas ha respost el 24 abr 2010 a les 7:44

  L’enhorabona per un premi molt merescut. Estic d’acord en la idea que els mèrits sempre són de l’equip; però envoltar-se dels millors i alimentar la seva passió pels objectius que es volen assolir, és feina de la persona que el lidera. Crec que aquest premi ha d’animar tot l’equip d’Atenció Ciutadana ha continuar la seva excel·lent trajectòria. El vostre entusiasme ens serveix també a les persones que creiem en una Administració al servei de la ciutadania, per seguir endavant, confiats i amb entusiasme, amb la nostra feina diària. Gràcies per estar sempre disponibles per donar suport a les nostres iniciatives!

 6. Maria Jesús Salido ha respost el 24 abr 2010 a les 9:24

  Un orgull i un plaer veure com la bona feina és reconeguda i projectada públicament per a inspiració d’una societat que necessita referents d’excel·lència, ara més que mai.

  Gràcies i l’enhorabona!

 7. Tona Castell ha respost el 24 abr 2010 a les 11:57

  La Marta i el seu equip es mereixen aquest reconeixement que premia el disseny i l’arquitectura. Heu dissenyat, projectat i construït una base ferma per a tots els serveis i departaments.

  L’enhorabona!!

 8. Jordi Bertran ha respost el 24 abr 2010 a les 14:46

  Felicitats equip!!
  Felicitats Marta pel reconeixement, per la continuïtat, per saber fer l’equip!!
  A per més!!!
  ;-)

 9. Marta Continente ha respost el 24 abr 2010 a les 16:39

  Moltes gràcies pels vostres missatges i felicitacions.

  El considero un reconeixement col·lectiu i, com vaig dir a l’acte de lliurament, “el recullo en nom de tota la xarxa de persones que fem el gencat i també dels que vam iniciar el bcn. Són persones treballadores públiques, professionals i empreses. No les puc anomenar totes, però són equips multidisciplinaris on el contingut, el disseny i la tecnologia estan molt units. És a totes elles, que hi posen tota la passió i la professionalitat cada dia per fer uns serveis públics d’excel·lència…”

  I, per sort, som moltes les persones que impulsem des de l’Administració diàriament aquesta xarxa. Sempre hem treballat amb el convenciment que, per poder innovar en polítiques i serveis cal donar espai a les persones innovadores i treballar amb responsabilitat i amb entusiasme, estant sempre disponibles.

  Per mi és una gran sort poder compartir amb vosaltres aquest treball en xarxa. Us en dono les gràcies i us animo a continuar treballant d’aquesta manera. Això és el que farà que puguem estar a l’alçada del que ens demana la ciutadania.

  Una abraçada a tothom!

 10. Carlos Guadián ha respost el 24 abr 2010 a les 22:43

  No puc fer res més que afegir-me a la felicitació general cap a la Marta i tot el seu equip.
  Felicitats!!!

 11. Antoni Gutiérrez-Rubí ha respost el 25 abr 2010 a les 10:44

  Estic molt content, Marta, MOLT. Hi ha poques persones com tu: en saps, treballes de valent i el teu entusiasme contagia ‘bon rotllo’ i creativitat. Estic molt content!

 12. Carme Sánchez Martín ha respost el 25 abr 2010 a les 18:36

  Moltes felicitats, Marta, per aquest reconeixement per a tu i per a tot el teu equip. I també per totes les felicitacions que veig i em consta que has rebut. Això t’ha d’esperonar per continuar ben engrescada en aquest objectiu de donar més i millors serveis a la ciutadania. Una abraçada!

 13. Marc Garriga ha respost el 25 abr 2010 a les 23:29

  Marta, felicitats!

  La veritat és que quan estaves al bcn.cat (en aquell moment bcn.es) jo no estava encara en aquests temes, i just quan vas marxar jo hi vaig entrar.

  Tot i això, és just reconèixer que en aquella època es van posar uns fonaments que a dia d’avui encara perduren.

  I pel que fa a la Generalitat ja saps que fa ben poc vaig comentar públicament la bona feina que estàveu fent, envejable ;-)

  Felicita també tot el teu equip.

  L’enhorabona!

 14. Pilar Casanova ha respost el 26 abr 2010 a les 9:18

  Marta i equip, felicitats a tots pel premi i per trobar temps per orientar-nos i marcar pauta en un moment tan canviant, dinàmic i complicat que barreja comunicació, tecnologia i disseny.

Deixa un comentari