Gestió del coneixement » Taller de la III Jornada TIC i Presó, dMagaZine: una entrada a l’univers cultural


 • 17:18
 • 4

Taller de la III Jornada TIC i Presó, dMagaZine: una entrada a l’univers cultural

Quan vam preparar el taller sabíem que ens arriscàvem, volíem que els participants formessin part del proper dMagaZine del centre. Per tal que això fos possible necessitàvem: implicació, ganes, autorització, rapidesa… Teníem els nostres dubtes, després d’una jornada ben intensa de ponències, encara els quedarien forces?

Doncs sí, rotundament sí. La proposta va engrescar i ràpidament ens vam posar a treballar. Vam dividir els participants en 3 grups que van escollir en quina secció volien participar (un d’ells fins i tot en va crear una de nova, “sentir-nos bé”) i es van posar a redactar els continguts, igual com si estiguéssim a Quatre Camins.

A mesura que els grups anaven acabant, passàvem a l’aula del costat per gravar, així no havíem d’interrompre la dinàmica de l’aula (en aquest punt sí que vam ser conscients que no érem a QC).

Cada grup va anar al seu ritme, i cada grup va afrontar el cara a cara amb el micròfon d’una manera diferent, però tots amb molta satisfacció en veure tan ràpidament el resultat. Ens va donar temps, fins i tot, de fer un apropament a Audacity per muntar el material.

Així doncs, ens emportem cap a QC: la notícia nacional i els comentaris per a la secció “notisflash”; una recepta de cuina sorprenent per a la secció “cuina mix”; i una nova secció “sentir-nos bé” per parlar de temes que ens facin sentir bé, per començar, la respiració.

No cal dir que els interns han rebut amb molt d’entusiasme aquesta col·laboració, segur que el proper Universo Cultural: el magazine abierto serà especial per a tothom.

Gràcies a tots els participants.

Mostra de les produccions fetes durant el taller

- notisflash

- cuinamix

- sentir-nos bé

Elisabet Boo i Elisenda Sancenon

4 comentaris en aquest article

 1. Fina Masip ha respost el 28 Jun 2012 a les 22.38

  Felicitats , bona feina

 2. Elena Martín ha respost el 29 Jun 2012 a les 9.49

  Enhorabona pel producte, per la dedicació, la imaginació, les ganes de fer les coses bé, i els resultats aconseguits. Segur que d’aquest taller sortiran nous adeptes a dMagaZine i, el que és més important, noves aplicacions per part del professionals als diferents àmbits. Continueu obrint camí!

 3. nur ha respost el 01 Jul 2012 a les 14.26

  Elisabet i Elisenda: feu una molt bona feina, però sobretot hi poseu tanta il·lusió que l’encomaneu i feu que altres també s’il·lusionin contribuint ni que sigui amb una petita aportació i sobretot esperant aconseguir un somriure d’algunes persones! Ens va costar, però ho vam aconseguir! Bon appetit i que per molts anys siguin els dMagazines :)

 4. nur ha respost el 01 Jul 2012 a les 16.06

  Al Cuinamix falta el nom de la recepta! :)

Deixa un comentari