Bloc PTOP » La Generalitat adjudica projectes i obres en infraestructures i equipaments per valor de 52 MEUR


  • 11:00
  • 0

La Generalitat adjudica projectes i obres en infraestructures i equipaments per valor de 52 MEUR

La Generalitat ha adjudicat aquest mes de juliol, per mitjà de l’empresa pública GISA, obres i projectes en matèria de carreteres i equipaments per un valor de 52 MEUR. D’aquests, 44 MEUR corresponen a l’execució d’obres i 8 MEUR a la redacció de projectes constructius, estudis informatius i direccions d’obra.

El Consell d’Administració de GISA ha adjudicat obres en matèria d’infraestructures i equipaments per valor de 44 MEUR i projectes constructius, estudis informatius i direccions d’obra per valor de 8 MEUR.

Entre les adjudicacions més destacades en matèria de carreteres es troben les obres de millora dels camins de l’àmbit de l’aeroport de Lleida-Alguaire (422.000 euros) així com diverses redaccions de projectes constructius: el de la variant desdoblada de Tortosa i la variant de Vilamacolum, l’eixamplament i millora de revolts de la carretera C-242, entre Ulldemolins i l’Alforja i la millora de revolts de l’L-503 al terme de La Torre de Cabdella.

En matèria d’equipaments educatius, s’han adjudicat obres de millora per valor de 41 MEUR. De totes elles destaquen les obres de nova construcció de l’institut de Castelldefels (3,9 MEUR), els CEIPs: Els Vinyals de Lliçà de Vall (3 MEUR), l’Olivar de Castellnou de Bages (3 MEUR), Sta. Perpètua III, de Santa Perpètua de la Mogoda (2,9 MEUR) i el CEIP Mar i Cel de Cubellees (1,3 MEUR). També les obres de nova construcció de les escoles: Les Preses de la Garrotxa (2,9 MEUR), El Montcau de Subirats (1,9 MEUR), El Timó de Sidamon (1,4 MEUR) i l’Escola de l’Estany de Bages (1 MEUR). Així mateix, s’han adjudicat les obres de reforma i ampliació de l’escola Francesc Platón i Sartí d’Abrera (4,6 MEUR), de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Premià de Mar (3,5 MEUR) i de l’escola Els Quatre vents de Sant Jaume dels Domenys (1,9 MEUR). Les obres d’ampliació de l’escola Àngel Guimerà de Sant Andreu de la Barca (4,5 MEUR) i l’institut Santiago Sobrequés i Vidal de Girona (3 MEUR). I, per acabar, les obres d’adequació de l’institut Abat Oliba de Ripoll (1,9 MEUR).

D’altra banda, pel que fa a altres equipaments, s’han adjudicat les obres de nova construcció del Casal de Gent Gran d’Alcanar (1,5 MEUR).

Al document adjunt s’amplia la informació sobre les actuacions del DPTOP

Nota de premsa