Bloc PTOP » El Govern impulsa les obres de la connexió entre l’N-II, la C-32 i el polígon de Vall de Gata – Draper, a Arenys de Mar


  • 15:41
  • 1

El Govern impulsa les obres de la connexió entre l’N-II, la C-32 i el polígon de Vall de Gata – Draper, a Arenys de Mar

• Els treballs permetran crear un nou vial que descongestionarà el carrer del Draper, per connectar l’N-II amb la C-32 i el nou polígon de Vall de Gata – Ponent


El Govern ha aprovat avui la declaració de l’ocupació urgent de béns i drets afectats per la construcció del nou vial de connexió entre la carretera N-II, l’autopista C-32 i el polígon industrial de Vall de Gata -Draper, al terme municipal d’Arenys de Mar.

D’aquesta manera, es dóna un nou pas per l’impuls d’aquesta actuació que es preveu que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques adjudiqui la propera tardor per tal que es puguin iniciar els treballs a principis de l’any vinent.

L’objectiu d’aquesta actuació és reduir el pas viari per l’interior del municipi d’Arenys de Mar, i alliberar-lo del trànsit dels vehicles que es dirigeixen cap a Arenys de Munt.

Un nou vial d’1 quilòmetre

El nou vial que ara s’impulsa se situarà al voltant del polígon industrial de Vall de Gata – Draper, i permetrà millorar la seguretat viària i facilitar la mobilitat interna a Arenys de Mar.

La nova via, d’un quilòmetre de longitud, s’inicia a l’N-II, a l’encreuament amb el vial Llarg, i finalitza a la connexió dels ramals de la sortida de l’autopista C-32 amb l’accés al polígon industrial Vall de Gata – Draper i el futur accés al polígon Vall de Gata – Ponent.

La nova carretera estarà formada per dos carrils de 3,50 metres d’amplada cadascun i vorals d’1,50 metres.

A partir de la C-32, els vehicles aprofitaran els vials existents de l’enllaç d’Arenys de Mar per arribar a la C-61, de manera que s’evitarà el pas per l’interior del nucli urbà. Les obres tindran un cost aproximat de 3,6 MEUR.

Un comentari en aquest article

  1. joan pou ha respost el 11 Ago 2010 a les 16:44

    Hi ha previsio de quan es s’adjudicaran i comencaran aquestes obres ?