Bloc PTOP » Sobre el bloc


Sobre el bloc

Benvinguts al Bloc del Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquest bloc està dirigit principalment als mitjans de comunicació però també a totes aquelles persones interessades en la feina que es realitza des del govern de la Generalitat en matèria d’infraestructures, mobilitat, urbanisme i planificació i qualitat ambiental. El bloc del TES  es va obrir el desembre del 2009 com a PTOP i va ser la primera eina 2.0 que el departament va posar en marxa. Aquest bloc ara ha estat actualitzat per tal d’incloure les noves eines de la xarxa amb què es dota el departament i permetre compartir les publicacions del bloc a les diferents xarxes socials. A més, s’ha integrat a la plataforma de blocs de la Generalitat de Catalunya.
El bloc és la finestra del TES per arribar també a la resta de plataformes de difusió. A banda de trobar les notes de premsa, les convocatòries i les principals aparicions del TES en els mitjans de comunicació, des del bloc també s’accedeix a la resta de canals i ara, a més, permet fer-se admirador de la pàgina de facebook, així com llegir els últims tweets del departament.

Tant el bloc de TES com aquests altres espais a les diferents plataformes de la web social són oberts als comentaris dels lectors, que seran publicats si compleixen aquests requisits:

  1. Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema tractat.
  2. Que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.
  3. Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària.

El bloc es reserva el dret de no publicar qualsevol aportació que no observi aquestes indicacions mínimes.